Piiiiitkästä aikaa... en ole saanut aikaiseksi päivittää tänne mitään, kun on muuttunut tämä vuodatus aivan erilaiseksi. Vaatii perehtymistä... Tässä kuitenkin sellaisia tuotoksia tältä talvelta, jotka olen saanut kuvattua. Muutama juttu on kuvaamatta ja niistä lisää joskus.

Kasattiin joulunpyhinä isompien lasten kanssa tämä palapeli, yllättävän paljon jaksoivat auttaa vaikka minähän siitä suurimman osan kuitenkin kasasin.

ankkapalapeli-normal.jpg

Hanskoja omille ja siskon lapsille. Nämä ovat tällaisia testikappaleita, käytetty pul-kankaiden jämiä, kaikissa fleece-vuori. Mielestäni asettelin nämä kuvaan pareittain, mutta nyt huomasin, että noissa oikealla laidalla olevissa ovatkin parit menneet ristiin...

hanskat-normal.jpg

Kokeiltiin lasten kanssa ennen pääsiäistä neulahuovutusta. Pohjana kaikissa styrox-muna. Vasemmalla oleva automuna on esikoisen tekemä, keskellä oleva minun tekemä ja oikean puoleinen keskimmäisen tekemä. Näköjään olisi saanut pistellä vähän enemmän.

huopamunat-normal.jpg

Tämän talven suururakka on ollut esikoisen duffelitakki. Olen tehnyt sitä ompelupiirissä, aloittelin ennen joulua ja juuri ennen hiihtolomaa sain valmiiksi. Olisin tehnyt siitä vähän isomman, mutta villakangasta ei ollut yhtään enempää, taskun kansien alapuoletkin piti tehdä eri kankaasta kun ei riittänyt villakangasta... Takki on siis periaatteessa samanlainen kuin tämä (edit: kuva näköjään puuttuu tuosta vanhasta postauksesta, pitäis kaivaa ne vanhalta koneelta...), joitakin muutoksia kuitenkin, mm. hihoissa tuollainen "sisältä tuleva resori".

duffelitakki-normal.jpg